Klippekort

Klippekort

Her finder du priser og information om vores klippekort.

Sender din virksomhed store mængder tekst ud, men er behovet for uregelmæssigt til et abonnement? Så er vores klippekortordning måske noget for dig.

Princippet er lidt det samme som med abonnementet, du er bare ikke bundet til en månedlig betaling men betaler i stedet for et nyt klippekort, når du har brugt det gamle. Klippekortet passer altså særlig godt til virksomheder, som ikke sender tekster ud regelmæssigt, men som alligevel har behov for, at de udsendte tekster er korrekte og professionelle.

Cortekst tilbyder som noget helt nyt, at du kan købe et klippekort, som gør det endnu nemmere for dig at få læst korrektur på dine tekster.

Klippekortløsninger

En side svarer til 2.400 tegn.
Bemærk venligst, at alle priser er ekskl. moms.

10 Klip

 • 10 sider

 • 450,-

20 Klip

 • 20 sider

 • 850,-

 • Du sparer 50,-!

50 Klip

 • 50 sider

 • 2.100,-

 • Du sparer 150,-!

100 Klip

 • 100 sider

 • 4.100,-

 • Du sparer 400,-!

Hvorfor vælge et klippekort?

På trods af at verden i dag er et elektronisk samfund, og størstedelen af alt papirarbejde modtages over mail, er det stadig en stor mængde dokumenter og papirer, der skal ses igennem i en virksomhed i trivsel. Spar dig selv og din virksomhed for den endeløse mængde af fakturaer og vælg i stedet en nemmere løsning.

Med et klippekort slipper du for at skulle betale for hver enkel tekst, du skal have rettet. Du betaler i stedet et engangsbeløb og kan indsende alle dine tekster i løbende. Det sparer dig både tid, penge og besvær.

Hvordan fungerer det?

Du kontakter os og fortæller, hvilken pakke der passer til dit behov. For et engangsbeløb kan du nu sende alle dine tekster til os, og vi retter dem så hurtigt som muligt. Du slipper altså for at lave en ny aftale for hver tekst, og du slipper for endeløst papirarbejde med fakturaer og mailkorrespondancer.

Hvad koster det?

Et klippekort betales forud, og prisen afhænger af, hvor mange klip du vælger:

Korrekturlæsning ved køb af klippekort er altid Korrektur Plus og inkluderer både rettelse af grammatiske fejl som stavefejl, kommafejl osv. samt redigering af forkert formulerede sætninger.

En side svarer til 2.400 tegn.

Klippekortet er gyldigt i et år fra købsdato, så du har god tid til at få brugt alle klippene.

Hvor hurtigt rettes teksten?

Vi bestræber os på at rette dine tekster så hurtigt som muligt, men det præcise tidsrum afhænger af tekstmængden.

Vi retter tekster under 10 sider på 24 timer.
Vi retter tekster på op til 20 sider på 48 timer.
Vi retter tekster på over 20 sider på 4 dage.
Ved tekster på mere end 50 sider beder vi dig kontakte os for at aftale et tidsrum.
Hvis du har særlige behov eller hastesager, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Hvilke slags tekster kan sendes til korrekturlæsning?

Det nemme svar: vi læser korrektur på alt. Vi retter både nyhedsbreve, informationsbreve til medarbejdere, pjecer, flyers, hjemmesider, årsrapporter m.fl. Vi kan hjælpe dig med at gøre dit sproglige håndtryk skarpt, så dine tekster går rent igennem hos dine modtagere.

Hvad hvis det aktuelle sideantal overskrider den månedlige grænse?

Hvis dine tekster overskrider det antal sider, dit klippekort inkluderer, sender vi dig en tillægsregning, når du får opgaven retur. Prisen er 45,- pr overskredet side, men du slipper for yderlige gebyrer (som reservationsgebyr, hastegebyr og lignende).
Er det et tilbagevendende problem, vil vi opfordre dig til at opgradere til et større klippekort.